+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk
АЗИСКИ ИГРИ 2006 ВО ДОХА, КАТАР

АЗИСКИ ИГРИ 2006 ВО ДОХА, КАТАР

Моделирање, инженеринг, изработка, монтажа и пуштање во работа на челична конструкција (2,500 тони) на LED екран (површина 4,000 m²) на стадионот Калифа во Доха, Катар за церемноиите на отворање и затварање на Игрите. Главен изведувач: David Atkins...