+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Кентаур Импекс – Искра Челични Конструкции

Набавка

Кентаур сака да биде ваш единствен извор за сите ваши потреби за снабдување со метали. Можеме да испорачаме материјали во нашата земја и во странство, и заедно можеме да скроиме план кој ќе биде прилагоден на временската рамка на вашиот проект.

Производство

Процесите на производството секогаш гo задоволуваат квалитетот и крајниот резултат благодарение на нашите нови и модерни машини.

Монтажа

Нашите теренски техничари имаат долгогодишно искуство при инсталирањето на нови и постоечки челични и метални конструкции. Инсталираме челик, метал, алуминиум и нерѓосувачки челик. Безбедноста и квалитетот се наши највисоки приоритети.

Транспорт

Поседуваме модерен возен парк за транспорт на роба и современ систем за локално царинење.

 

Изградба

Во Кентаур – Искра ги решаваме сите ваши градежни проекти со челик. Градиме архитектонски конструкции, мостови, пристаништа и многу други објекти.

Инженеринг

Нашиот оддел за инженерство поседува искусни инженери кои со помош на специјализиран софтвер, можат да ги дизајнираат дури и најсложените метални конструкции.

Контрола на квалитет

Од особена важност ни е да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти во однос на квалитетот, навремената испорака и исклучителната услуга.

 

Трговија

Една од главните активности на оваа компанија е увоз и продажба на метални лимови и профили.

Сертификати

EN 1090 EXC4

EN ISO 3834

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

DNV WELDING WORKSHOP APPROVAL 

Како да започнете

Чекор 1

Испратете ни е-маил со вашето барање и наскоро еден од нашите градежни експерти ќе стапи во контакт со вас.

Чекор 2

На овој иницијален повик, со нашиот градежен експерт ќе ги дискутирате вашите идеи, потреби и цели со намера да ја одредите најдобрата опција за вас.

Чекор 3

Градежниот експерт ќе соработува со вас со цел да се дојде до приближна цена на вашиот проект.

ДОБИВАЊЕ ПРИБЛИЖНА ЦЕНА

Чекор 4

Нашиот специјалист за изработка на метални конструкции ќе работи со вас при процесот за одредување на цените. За купување на мало, ова вклучува определување на потребните додатоци и добивање на најповолни цени во ваше име.

ЗАВРШНА ФАЗА

 

“Наша цел е да ги предвидиме и одговориме на потребите на нашите различни клиенти, вработени и потреби на пазарот преку постојан развој и иновации”

– Извршниот директор на Кентаур

Што ќе Градите?

Добијте Понуда

Направете го првиот чекор кон вашата нова Кентаур градба, јавете се за да разговарате со наш градежен експерт или едноставно испратете нѝ е-маил со вашето барање.

3 + 3 =

Имате Прашања? 

Јавете нѝ се: +38923 239 805 \ +38923 232 431

НАШИТЕ СТАНДАРДИ

Кентаур е традиционална компанија со повеќе од 30 години искуство во областа на метали и челични конструкции. Нашите прозиводи и услуги ги нудиме низ целиот свет, фокусирајќи се на атрактивните пазари.

Во Кентаур, бизнисот се спроведува при највисоки стандарди на правичност, чесност и интегритет. Ние сме поединечно и колективно одговорни за сите процеси и постојано се стремиме кон подобрување.

Нашата компанија е вистинска дестинација за талентирани, мотивирани и амбициозни професионалци.

30 ЗЕМЈИ            НА 4   КОНТИНЕНТИ…

Години во индустријата

Изработени проекти

Најнови Проекти

Добиј Понуда за Твојот Проект

Локација

Седиште –Ул. Тодор Александров Бр.1

Фабрика 1 – Фабрика Искра Куманово,  Ул. Железничка бр.8а, 1300 Куманово

Фабрика 2 – Ул. 11-ти Октомври бр. 89, 1300 Куманово (спроти Фабриката Искра Куманово)

Следете Нѐ