+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Услуги

Од концепт до целосна реализација – препуштете го вашиот градежен проект во рацете на нашите професионалци.

Кентаур – Импекс

Набавка

Кентаур сака да биде ваш единствен извор за сите ваши потреби за снабдување со метали. Можеме да испорачаме материјали во нашата земја и во странство, и заедно можеме да скроиме план кој ќе биде прилагоден на временската рамка на вашиот проект.

Производство

Процесите на производството секогаш гo задоволуваат квалитетот и крајниот резултат благодарение на нашите нови и модерни машини.

Монтажа

Нашите теренски техничари имаат долгогодишно искуство при инсталирањето на нови и постоечки челични и метални конструкции. Инсталираме челик, метал, алуминиум и нерѓосувачки челик. Безбедноста и квалитетот се наши највисоки приоритети.

Транспорт

Поседуваме модерен возен парк за транспорт на роба и современ систем за локално царинење.

 

Кентаур Импекс – Искра

Изградба

Во Кентаур – Искра ги решаваме сите ваши градежни проекти со челик. Градиме архитектонски конструкции, мостови, пристаништа и многу други објекти.

Инженеринг

Нашиот оддел за инженерство поседува искусни инженери кои со помош на специјализиран софтвер, можат да ги дизајнираат дури и најсложените метални конструкции.

Контрола на квалитет

Од особена важност ни е да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти во однос на квалитетот, навремената испорака и исклучителната услуга.

 

Трговија

Една од главните активности на оваа компанија е увоз и продажба на метални лимови и профили.

КАТЕГОРИИ

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ
МЕТАЛНИ КРОВОВИ
Лесни метални конструкции
поцинкувани метални кровови
нерѓосувачки челични кровови
повеќенаменска сала
магацини
логистички центри
трговски центри/покриви
бензиски станици/покриви
аеродромски терминал
автобуски станици
железнички станици
челични мостови

Добиј Понуда за Твојот Проект

Локација

Седиште –Ул. Тодор Александров Бр.1

Фабрика 1 – Фабрика Искра Куманово,  Ул. Железничка бр.8а, 1300 Куманово

Фабрика 2 – Ул. 11-ти Октомври бр. 89, 1300 Куманово (спроти Фабриката Искра Куманово)

Следете Нѐ

Shares
Share This