+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Приклучи се на нашиот Тим!

Во Кентаур, веруваме во наградувањето на успешно завршената работа на нашите вработени и наша цел е да имаме средина која ги мотивира поединците да постигнат исклучителни резултати. Веруваме дека напорната работа бара одговорност, посветеност и труд кои секогаш ги цениме и наградуваме.

Подготвени да ни помогнете во заедничкиот раст!?

Бараме луѓе кои се стремат да:

  • Работат безбедно
  • Константно да учат и да го споделуваат нивното знаење
  • Соработуваат и иновираат
  • Бидат тимски играчи

 

Бараме талентирани, интелигентни ентузијасти!

Слободно испратете го вашето CV, а ние со задоволство ќе го разгледаме.

Испратете го вашето CV

email: info@kentaur.com.mk

Локација

Седиште –Ул. Тодор Александров Бр.1

Фабрика 1 – Фабрика Искра Куманово,  Ул. Железничка бр.8а, 1300 Куманово

Фабрика 2 – Ул. 11-ти Октомври бр. 89, 1300 Куманово (спроти Фабриката Искра Куманово)

Следете Нѐ

Shares
Share This