+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Контактирајте нè

Ако имате било какви прашања, можете слободно да нѝ се јавите или да нѝ испратите порака, а ние во најбрз можен период ќе ви одговориме.

Испрати порака

1 + 6 =

Имате Прашања?

Јавете нѝ се: +38923 239 805 \ +38923 232 431

Наши Локации

Седиште – Кентаур – Импекс ул. 516 бр.1 , 1000, Скопје
Фабрика 1 – Фабрика Искра Куманово,  Ул. Железничка бр.8а, 1300 Куманово
Фабрика 2 – Ул. 11-ти Октомври бр. 89, 1300 Куманово (спроти Фабриката Искра Куманово)

Headquarters

Кентаур – Импекс Ул. 516 бб – Скопје

Кликнете тука за да отворите на Google maps

Factory 1

Ул. Железничка бб, 1300 Куманово

Кликнете тука за да отворите на Google maps

Локација

Седиште – Кентаур – Импекс ул. 516 бр.1 , 1000, Скопје

Фабрика 1 – Фабрика Искра Куманово,  Ул. Железничка бр.8а, 1300 Куманово

Фабрика 2 – Ул. 11-ти Октомври бр. 89, 1300 Куманово (спроти Фабриката Искра Куманово)

Следете Нѐ

Shares
Share This