+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

За Нас

Кентаур е традиционална компанија со повеќе од 30 години искуство во областа на метали и челични конструкции.

Кентаур – Импекс

Со над 30 години искуство, нашите професионалци произведуваат најквалитетни, најиздржливи производи на пазарот.
Ние сме посветени да ја направиме вашата метална конструкција на едноставен и ефективен начин.
Ние сме вашиот прав избор за пре-фабрикувани метални градби и издржливи челични конструкции со I-профили.

Запознајте нѐ

Кентаур е модерна и иновативна компанија која во главно се занимава со увоз и продажба на метални лимови и профили, како и производство на челични конструкции за секаква намена.

Визија

Како најпосакуван партнер на нашите клиенти, ние ќе продолжиме да бидеме иновативен лидер во нашата индустрија.

Капацитети

Сите наши капацитети се опремени со најнова технологија и машини со цел да ги исполнат и надминат очекувањата на нашите клиенти.

Опрема

Тука можете да ја погледнете нашата целокупна опрема.

Сертификати

Нашата компанија е горда да биде ISO 9001, 1090 класа C, CE сертифицирана. 

Со задоволство ви ги претставуваме универзитетите со кои што сме во континуирана соработка

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Градежен Факултет - Скопје

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Машински Факултет - Скопје

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“

Технолошко - Металуршки Факултет - Скопје

Добиј Понуда за Твојот Проект

Локација

Седиште – Кентаур – Импекс Ул. 516 бб – Скопје

Фабрика 1 – Кентаур – Искра челични конструкции Ул. Железничка бб, 1300 Куманово

Фабрика 2 – Ул. Железничка бб, 1300 Куманово

Контакт

Тел: +389 23 239 805/ +389 23 232 431

Е-маил: info@kentaur.com.mk

 

Следете Нѐ

Shares
Share This