+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Запознајте нѐ

Кентаур е модерна и иновативна компанија која во главно се занимава со увоз и продажба на метални лимови и профили, како и производство на челични конструкции за секаква намена.

Вовед

КЕНТАУР – ИМПЕКС е трговско, производство и услужна компанија со 100% приватна сопственост.

Ние сме вашиот вашиот вистински избор за пре-фабрикувани метални и челични градби. Нашата модерна фабрика користи најсовремена технологија со цел да обезбеди супериорни производи со користење на најквалитетни материјали, модерен дизајн и најнова опрема за производство, а тоа ги прави нашите метални конструкции лидери во индустријата.

Нашите пре-фабрикувани монтажни метални конструкции се произведени за да ги исполнат и да ги надминат сите индустриски стандарди и сите национални и меѓународни градежни норми. Нашата градежнa опрема може да биде прилагодена на било кој комерцијален, земјоделски или станбен проект. Дизајнираме, проектираме и произведуваме комплетни пакети.

Shares
Share This