+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Сертификати

Ги поседуваме сите потребни сертификати за градежната индустрија.

Сертификати

Нашата компанија е горда да биде ISO 9001, 1090 класа C, CE сертифицирана.

Shares
Share This