+38923 239 805 \ +38923 232 431 info@kentaur.com.mk

Изградба на покриви

Покривот е еден од најважните, но и најранливите елементи на вашата градба. Таа мора да издржи екстремна топлина и студ, како и ветер, дожд, снег, град и сонце. Покривот ја заштитува целиот објект од овие елементи.

Shares
Share This